Поради какви причини би могло да ви потрябва шпионска камера, инсталирана в химикал

Абе отскоро или сте станали много параноични или някой наистина влиза в дома ви във ваше отсъствие и размества разни неща. Но пък може и да сте дотолкова разсеяни, че да го правите самите вие и после да забравяте.

Ето вчера например след като се прибрахте с покупките от близкия магазин, видяхте, че кутията с химикалки, която по принцип си стои на бюрото ви във всекидневната незнайно как се е преместила на кухненския плот. Нямате спомените да сте го правили вие. Вие вчера се прибрахте към осем вечерта, направихте си вечеря, погледахте малко телевизия и си легнахте. И изобщо не сте се докосвали до тази част от жилището. Дори не сте пускали компютъра, както правите обикновено вечер.

Може ли пък дотолкова да сте взели-дали, че да забравите какво правите? Разбира се много е възможно да е така, но не защото сте развили страшна психична болест, а просто защото понякога прави нещата несъзнателно, механично, особено пък, когато се касае за неща, които сме правили всеки ден, по едно и също време, в продължение на месеци или години.

Така, че може и вие да сте “нарушителя”, а може и някой да се прокрадва наистина, което е доста странно как ще остави всичко друго по местата си, няма да открадне бижутата ви, но пък ще премести кутията с химикалките. Има обаче няколко начина, по които може да се “изловите” дали го правите или пък дали наистина някой не нарушава спокойствието ви. Единия начин е да се концентрирате върху нещата, които вършите, да се наспите и така мозъка ви ще си почина, от където няма да забравяте такива банални неща.

Ако обаче нямате много вяра на себе си, а ако все още част от вас смята, че може да е жертва на влизане с взлом във ваше отсъствие, може да сложите скрита камера на някое място, от което може да се види почти цялата къща или поне местата, от където може някой да влезе. Например срещу входната врата. Или пък в кутията с химикалките например. Може да сложите специална камера, която няма да се отличава по нищо от вещите наоколо в дома. Или от останалите химикалки. Да, точно така, може да поставите скрита камера, инсталирана в химикал. Продават се вече и такива джаджи.

Дори химикал-камерата пише, освен, че записва аудио и видео файлове. Освен това може да прави и снимки. Заради сензора си за движение, може да оставите химикал камерата включена цял ден, като тя ще е в режим на изчакване, и когато някой мине покрай бюрото или кутията тя ще се включи, и ще започне да записва. И така ще изловите най-накрая злосторника. Е, ако сте вие не знам какво точно наказание трябва да си измислите, освен може би да си залепите вещите за повърхностите, на които се намират, за да не може да ги местите. Но пък, ако наистина е влизал чужд човек, ще имате пълно основание да се обадите в полицията. Ами че следващия път може и бомба да ви сложи, докато ви няма.

Друго приложение на тези страхотни и незабележими химикал камери е за проследяване на някоя персона, като възлюбения. Ако прекалено често закъснява от офиса или като се връща е прекалено отнесен, за да върже две нормални приказки с вас, мисля че е време за решителни действия. Ако има навика да си носи химикалките, закачени на джоба на сакото, нищо по-лесно за вас. Просто прибавяте още един химикал-камера към инвентара, като се молите да е толкова разсеян, че да не реши да го използва. Не че няма да може да пише с него, не, този вид химикал камери са инсталирани в действащ химикал, както казахме вече, но заради диода, който се намира в горната й част, милото може да се усъмни.

И все пак може би си струва риска, ако не искате да ви правят на маймуна. Просто включвате камерата от копчето в горната част на химикала, и закачате на джоба на сакото му. Трябва само да мине някой покрай вашия човек и камерата вече записва.
И вечерта след като за пореден път се е прибрал, мечтаещ за кой знае коя гръд, съвсем спокойно може да видите коя е притежателката й, стига да не са ви изловили.

Има и много други приложения за тази хитро измислена джаджа, които се появяват, в момента, в който живота ни постави в конкретна ситуация. Тогава едва ли ще имате нужда четете подобни статии за приложението на химикал камерата, просто ще ги намерите сами.

Няма коментари:

Публикуване на коментар