Искате да сте като Джеймс Бонд?

Сигурно, когато чуете за шпионска техника, това, за което си мислите са всички онези малки играчки на Джеймс Бонд, с чиято помощ може да да бъдат следени различните му врагове. Така е. Има много джаджи, със съдействието на които можете да слушате когото поискате  той да знае и дори да го запишете на видео. Пак без да забележи нещо. Всичко шпионирането може да се прави не само, за да разкриете велика политическа конспирация, опасна за хората и света цялостно, а само защото може да сте почувствали, че съпругът нещо ви лъже с елементарни обяснения от сорта на, че имал вечерно събраниe в работата, или попаднал в задръстване. Тогава просто купувате една джаджа  и разобличавате лъжеца.


А и можете да използвате мини или микро камери за защита и 24 часово наблюдение на дома или на децата ако са сами вкъщи.


Друго много ценно предимство на такава шпионска технология, е че може да гледате какво става в дома ви, докато например сте далеч от дома



Това доказва, че има случаи когато шпионското оборудване е необходима и има вероятност да потрябва дори и на средностатистическия човек, на когото животът е не по-слабо заплетен от живота на Джеймс Бонд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар