Практично и малко - химикал камера

Химикал камера е едно от най-практичните малки и много надеждни записващи устройства, с помощта на които може да държите вашият дом, офис или друго работно помещение винаги под око, за да сте наясно какво се случва в него. Тя е малка и почти винаги може да се остави да записва, докато вас ви няма.

Освен това повечето подобни химикал камера дават възможност и да използвате детектор на движение, който ще направи от обикновената химикалка истинска шпионска джаджа.

Работата с този вид камери е много лесна. В повечето случаи те имат по едно-две копчета, които се използват за включване и изключване, както и за смяна на режимите. Не ви трябва диплома за инженер, за да можете да работите с тях.

Освен като шпионин, може да използвате химикал камера и като напълно нормален апарат за правене на снимки и клипове. Когато отидете на почивка или екскурзия, когато искате да запечатате нещо наистина важно, най-лесният начин е просто да пъхнете "химикалката" в чантата си. Няма да заема много място, а ще прави чудесни снимки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар