Химикалка с камера и аудиорекордер

Не ви ли се е искало някога да притежавате средство, с което да записвате важни бележки, но не само на хартия, а и под формата на видео или аудио? Е, сега вече може да притежавате такова. Защото тази стилна и ергономична химикалка е с вградена камера, аудиорекордер и детектор на движение. Три много практични функции за вашето лично разследване или пък просто за допълване на колекцията ви от технически иновативни средства.

С нейна помощ не само ще запишете часът си за срещата с шефа, но и ще можете да направите на същия този клип, аудио запис или снимка, без дори да разбере. Е, не ви препоръчваме след това да злоупотребите със снимките.

Тази химикал камера притежава и място, на което да си съхранява записите - слот за microSD карта, а също така и вградена акумулаторна батерия. Превключването на режимите на работа се извършва с превключвател, намиращ се над USB порта на химикалката.

Малкото капаче на клипса не дава възможност на околните да забележат обектива на малката камерка и се плъзга леко върху нея.

Видео файла е в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 fps. Снимките са с впечатляващите 12 МР (4032х3024 пиксела) в JPEG формат, а аудио записите са в WAV, със 128 kbps. Когато я ползвате като преносима памет не е нужно да инсталирате драйвери - разпознава се автоматично от операционната система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар