Камера в химикалка и едно огледало

Когато избираме между две сходни неща е добре да се замислим дали няма да ни трябват и двете и как по принцип може да ни помогнат. Например една химикал камера може да бъде поставена на скрито място и така да разобличи някой, който не ви желае твърде доброто. Освен това прави и снимки, а какво по-добро от това да си носите фотоапарата в джоба на якето или в дамската чанта?

И друг вид камера - малко по-голяма, но също така практична. Прекрасна и много практична камера, която е изключително подходяща за охраната на търговски обекти от всякакъв вид. Направете своя бизнес по-безопасен и спокоен само с едно монтиране на тази камера в огледало.

Никой не би и заподозрял какво има в нея и какво точно прави огледалото всъщност. А вие ще можете да наблюдавате всичко, което ви интересува. Скритата зад огледалото камера предава видео сигнал, който може да бъде записван, или да бъде наблюдаван на монитор.

Има 1/3" SONY CCD матрица, която дава 512х582 пиксела, при 420 хоризонтални линии. Камерата има автоматичен баланс на бялото. Минималната осветеност е 0.1 Lux.

Захранва се с 12V DC и има консумация 150 mA. Размера на огледалото е 3.5 инча.

Няма коментари:

Публикуване на коментар