Спечелете 20% намаление с една качествена химикал камера

Предлагаме ви една качествена химикал камера, която може да закупите на достъпна цена. Тя ще ви помогне да заснемете всичко, което ви интересува, за да бъдете надлежно информирани за случващото се наоколо - било то в дома като охранителна техника, в офиса или дори за шпиониране на любим човек, за който се съмнявате, тази химикал камера е чудесна алтернатива на всички системи за видеонаблюдение.

Също така можете да я използвате като преносима памет или като web камера. Има слот за microSD карта (не е включена в комплекта) и вградена акумулаторна батерия. Превключването на режимите на работа се извършва с превключвател, намиращ се над USB порта на химикалката.

На клипса има капаче, с което да закриете обектива на камерата, когато не я ползвате. Видео файла е в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 fps. Снимките са с впечатляващите 12 МР (4032х3024 пиксела) в JPEG формат, а аудио записите са в WAV, със 128 kbps. Когато я ползвате като преносима памет не е нужно да инсталирате драйвери - разпознава се автоматично от операционната система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар