Очила камера и химикал камера във fullHD резолюция

Техниката, с която можете да постигнете все повече се развива с всеки изминал ден. Колкото повече това става, толкова повече техниката намалява своя размер и вече може да се срещнат камери, които например спокойно може да си приберете в джоба и да се разхождате с нея по цял свят без да се притеснявате, че някъд може да я загубите.

Като например очила с бели стъкла, на рамката на които има fullHD камера. Направения от нея аудио-видео запис е в AVI формат с резолюция 1920х1080. Очилата нямат вградена памет, а имат слот за microSD катра, като можете да поставите такава с 32GB максимален капацитет. Изключително лесна става манипулацията с тази камера. Имате един единствен бутон, който ще стартира и спре камерата, а ще стартирате и спрете видео записа. Устройството има акумулаторна батерия, която позволява около час непрекъснат запис.

Друга много качествена и практична камера е химикал камера с множеств функции - и като химикал, и като камера, и като уеб камера, и като флаш памет. Има слот за microSD карта (не е включена в комплекта) и вградена акумулаторна батерия. Превключването на режимите на работа се извършва с превключвател, намиращ се над USB порта на химикалката.

За да не бъде разкрита вашата химикал камера, на нейния клипс в горната част ще видите едно малко капаче, което закрива толкова добре обектива, че няма начин да бъде разкрита.  Видео файла е в AVI формат с резолюция 1280х720 и 30 fps. Снимките са с впечатляващите 12 МР (4032х3024 пиксела) в JPEG формат, а аудио записите са в WAV, със 128 kbps. Когато я ползвате като преносима памет не е нужно да инсталирате драйвери - разпознава се автоматично от операционната система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар